Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fånga farliga djur
Isbn: 978-91-7803-067-5
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Bilderböcker 6-9 år
Tillgänglig sedan: december 2019

E-bok

Fånga farliga djur

När regnet piskar mot rutan på dagis, och alla har kurat ihop sig i kuddis, så finns det bara en sak för Johannes att göra: Att dra med barnen på diverse äventyr ut i djungeln, till Nordpolen och till de djupa haven. För här ska fångas livsfarliga djur!

Johannes rycker in i sin mammas ställe på dagis, sedan mamman blivit tvungen att åka till sjukhuset med ett av barnen, som brutit fingret. Alla busar och ingen lyssnar på Johannes, men när det börjar blixtra och åska blir alla lite rädda och kryper ihop i kuddis. ”Vad ska vi göra?” frågar ett av barnen. ”Vi ska fånga en tiger” hittar Johannes på.Med inspiration från sin farfars alla historier om livsfarliga djur börjar Johannes sedan berätta en rad spännande historier som utspelar sig i såväl djungeln som på Nordpolen och i de djupaste haven. Här gäller det att med olika finurliga knep överlista både tigrar, isbjörnar och bläckfiskar. När sedan ovädret är över och solen tittar in genom fönstrena - och mamma och Sara är tillbaka - är det ingen som vill gå ut och leka. De vill bara höra mer!

”Actionkungen” Martin Widmarks fartfyllda text i kombination med Kristina Grundströms roliga illustrationer gör läsningen till ett fantastiskt äventyr!



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone