Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sommarlovsagenterna, Konstnärskoden
Isbn: 978-91-7885-518-6
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: juni 2021

E-bok

Sommarlovsagenterna, Konstnärskoden

Ett gnissel och ljudet av en gren som knäcktes fick henne att rycka till. Var det en älg? Eller en inbrottstjuv? Hon rös och spanade i kikaren, men allt hon såg var en uggla som hoade. Inbillade hon sig bara? Nej, där var ljudet igen! Lät det där som fotsteg? 

I deras sommarstuga var det mörkt, likaså hos Eva och Benny, förutom en lampa som lyste i fönstret. Hon följde stigen ner mot vattnet. Där, på vägen gick det någon!

Max, Nike och Valentin är elva år och ägnar sommarloven åt att lösa vardagsmysterier under namnet Sommarlovsagenterna. De längtar efter att få lösa ett riktigt fall, och en dag dyker chansen upp när Miranda i sommarstugan bredvid säger att hon har en karta till en gömd skatt ute på en av öarna. De bestämmer sig för att hjälpa henne, men när de ska träffa Miranda är hon försvunnen. Kvar på stranden finns bara hennes guldfärgade hörlurar

Sommarlovsagenterna tvingas nu ta sig an ett riktigt fall, större än vad de någonsin föreställt sig. Vad är det egentligen som har hänt med Miranda? Och var finns skatten?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone