Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Backyard Babies - Blod, svett & dårar
Isbn: 978-91-8943-354-0
Förlag: Vibery Audiobooks
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: juli 2021
Uppläsare: Filip Maria Röhm
Length: 10 timmar 14 minuter

Ljudbok

Backyard Babies - Blod, svett & dårar

Det började en gång för länge sen i en liten stad som heter Nässjö, i det mörkaste Småland. Fyra killar, födda 1973, växer upp tillsammans, snattar folköl och lyssnar på Kiss, Iron Maiden och The Ramones, och bestämmer sig för att erövra världen och göra allvar av drömmen att bli rockstjärna. Därefter brukar det ta slut någonstans där pluggandet, jobbet eller flickvännen blir viktigare - men inte i Blod, svett & dårar, den officiella biografin om Backyard Babies.

Det som börjar med spelningar på morgonsamlingarna i Centralskolan i Nässjö fortsätter med demoinspelningar, Hultsfredsfestivalen, skivkontrakt, förstaplatsen på försäljningslistan och turnéer över hela världen. Blod, svett och dårar är en berättelse inifrån om rock'n'roll-drömmen och alla dess komponenter och om hur fyra svenska killar visade att de faktiskt finns kvar i en tid då de flesta kids hellre sätter sig vid datorn än hänger på sig en elgitarr.

Författaren David Bogerius har arbetat som journalist för bland andra Svenska Dagbladet, Enköpings-Posten, Vestmanlands Läns Tidning och TV4 Interaktiv.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone