Jump to content
Cover for Kattemplet
Isbn: 978-91-7634-327-2
Publisher: Idus förlag
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: October 2021

E-book

Kattemplet

Under en av de första höstdagarna efter att Sabina och hennes familj flyttat till Stockholm försvinner Sabinas katt i Tantolunden. När hon letar efter honom hör hon några mystiska jamanden inifrån själva Tantoberget. Men någon katt kan hon inte se.

När hon berättar detta i skolan visar det sig att många andra i klassen också har katter som försvunnit i närheten av Tantoberget. Det går rykten om ligor som stjäl katter för att sälja dem vidare. Tillsammans med klasskompisen Yusuf bestämmer sig Sabina för att ta reda på vad som har hänt.

Det Sabina och Yusuf snart får vara med om är både skrämmande och fascinerande. Det är inte konstigt att tidningar och tv vill göra reportage om det. Men journalisterna vet inte vad de pratar om. Det är bara Sabina och Yusuf som vet. För de var där. I Katternas tempel. Och detta är Sabinas rapport om vad som hände.

KATTEMPLET är en berättelse om fornegyptisk vetenskap, pyramidenergier, vänskap, fördomar - och om att även den ynkligaste kan hitta sitt mod!Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone