Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Små sockerbomber och vuxna barn
Isbn: 978-91-8949-298-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: januari 2022
Uppläsare: Sebastian Karlsson
Length: 3 timmar 2 minuter

Ljudbok

Små sockerbomber och vuxna barn

En bok om barn, sockerberoende och föräldraskap.

I den här boken hittar du kunskap, erfarenhet, inspiration och motivation till att börja göra en kostomläggning tillsammans med ditt barn! Alla mår bra av att minska eller utesluta socker och snabba kolhydrater ur kosten, och för många barn kan det vara revolutionerande för hälsan, både psykiskt och fysiskt.

När jag började tillfriskna från mitt (socker)beroende insåg jag att mina barn låg i riskzonen för att utveckla beroendesjukdomen. Jag var skräckslagen inför tanken att de skulle behöva gå igenom det jag gjort i livet, och frågade mig hur jag skulle kunna hjälpa dem. Jag upptäckte dessutom att jag, av olika anledningar, hade "luckor" i mitt föräldraskap som jag behövde hjälp med för att kunna sätta gränser och ta hand om mig själv. Först när jag fyllt i dessa luckor kunde jag se, hjälpa och möta mina barn, på riktigt!

Oavsett om det är så att du misstänker att ditt barn är sockerberoende, ligger i riskzonen för att utveckla ett sockerberoende, eller vill ha ett verktyg för att lägga om kosten och äta mer hälsosamt, så är den här boken för dig.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone