Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Cosmo 4
Isbn: 978-91-9861-376-6
Förlag: Effektum
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom 9-12 år Unga vuxna Idrott & friluftsaktiviteter Feelgood
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Cosmo 4

Cosmo har börjat gymnasiet och tagit paus från fotbollen, men har han verkligen tagit rätt beslut? Ändå tvekar Cosmo när hans gamla tränare Kalle hör av sig. Utan att riktigt förstå hur dras Cosmo in i Marres röriga liv och deras vänskap sätts på prov under några intensiva dygn.

Under en joggingtur på Miras lantställe hamnar Cosmo och Mira i en situation som de inte vet hur de ska klara av. Frågan är vad den gamle landslagsspelaren Stefan Kumlin är inblandad i? När gymnastikläraren säger att Cosmo ska spela i skollaget kommer minnena från Gothia Cup ikapp honom. Att sen få en lagkamrat som inte verkar vara riktigt klok gör inte det hela lättare.

Ali får problem med restaurangen och hör av sig till Cosmo, som självklart säger att han kan hjälpa till. Men hade Cosmo vetat vad han skulle behöva göra hade han aldrig ställt upp.
När Mira berättar om sina framtidsplaner undrar Cosmo om han verkligen finns med i dem. Det verkar inte så. Dessutom tror han att flera tjejer i skolan är intresserade av honom och när han går på sin första hemmafest ställs allt på sin spets.

Cosmo 4 är den fristående fortsättningen på berättelsen om fotbollskillen Cosmo och hans vänner. Häng med på ett spännande äventyr där allt kan hända både på och utanför fotbollsplanen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone