Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Speldosans hemlighet
Isbn: 978-91-8954-942-5
Förlag: Lilla Hoi
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Speldosans hemlighet

Emma kommer över en vacker gammal speldosa på auktion, ovetandes om att den döljer en märklig hemlighet. Det leder till att hon och Carl-Fredrik dras in i ett nytt mysterium i Sörbodane och de inser snart att det finns folk som gör vad som helst för att få tag på speldosan. Vad är historien bakom den, och varför vill deras gamla fiende Pernilla Skarp så desperat åt den?
Men Johan Skarps dotter är inte den enda som ställer till det för de två vännerna. Vem är den otäcka figuren som jagar dem på motorcykel och visst är det väl någon som smyger runt vid Emmas hus? Dessutom måste hon och Carl-Fredrik hantera de känslor som plötsligt finns mellan dem. Allt känns lite annorlunda … Fast inte på ett dåligt sätt. Ska de kunna förbli vänner, trots allt det nya?
Speldosans hemlighet är den tredje fristående delen i Mysterierna i Sörbodane, en serie där gåtor från det förflutna vävs samman med nutidens mysterier i den lilla byn.


Annika Billberg är född 1975 i Östersund, växte upp i Jönköping men bor numera i Enebyberg, Stockholm. Hon arbetar som egenföretagare och rådgivare inom kommunikation. Inspiration tillMysterierna i Sörbodane har hon tagit från sina egna somrar som hon tillbringade i den lilla byn i Dalsland.

 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone