Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Världen är min
Isbn: 978-91-8919-945-3
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Deckare & spänning Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Världen är min

Forskarna White och Shirazi upptäcker sanningen om petahertz-signalen och hur man kan manipulera tid och rum. Teknologin hamnar i händerna på dr Künckel, chef på Hitlers hemliga forskningscentrum.
Künckel anser sig utvald att nyttja petahertz-teknologin till att förändra världen och börjar metodiskt genomföra sin plan. Till sin hjälp har han den vidrige dr Jahnke.
Fysikstudenten Ulla Bengtsson fortsätter sina efterforskningar och undersöker Künckels inblandning i mordet på hennes morfar. Kommer hon att inse vilka makter hon har utmanat, innan det är för sent?
Det är bara några få som vet vad som håller på att hända, och de är de enda som kan stoppa det. En desperat kamp mot klockan och mot en övermäktig fiende inleds.
Världen är min är inte enbart science fiction utan också en studie i ondska och livets skörhet. Filosofi blandas med fysik i den andra boken iPetahertz-trilogin av författaren och forskningschefen Orest Lastow. I en resa genom årtionden får läsaren ta del av en enorm konspiration och lära känna en teknik som skapar stora möjligheter, men även extrema faror.

 

Orest Lastow föddes 1964 i dåvarande Tjeckoslovakien, växte upp i Malmö och bor nu utanför Lund.Han är civilingenjör i teknisk fysik och doktorerade i aerosolfysik i London. Numera arbetar han som forskningschef, föreläser på vetenskapliga konferenser och skriver böcker.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone