Jump to content
Cover for Château vid vägens slut
Isbn: 978-91-7719-198-8
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: November 2023
Narrator: Mimmi Kandler
Length: 7 hours 31 minutes

Audiobook

Château vid vägens slut

Romantik, konst och ett värmländskt château.

Konstnärsdottern Ellinor Carpentier har bott i Paris i hela sitt liv, men när hennes svenska mamma går bort bestämmer hon sig för att börja om i Sverige. Hon plockar upp sina penslar för att måla sig ur sorgen och i Stockholm lär hon känna en rolig och brokig skara konstnärer. Hon får oväntat veta att hon är ensam arvinge till ett hus i Värmland. Men att bo på landet lockar inte, så hon anlitar den karismatiske mäklaren Andres Williamsson för att sälja huset.

Men så snart Ellinor får se den förfallna egendomen faller hon handlöst, huset är ju ett château! Det måste renoveras så att hon kan starta ett konstnärskollektiv och bo där med alla sina vänner. Till sin hjälp tar hon den lite blyge men hängivne snickaren Felix Gustavsson.

Samtidigt som huset återfår sin forna glans spirar förälskelsen mellan Andres och Ellinor, men oväntad konkurrens om Ellinors hjärta komplicerar allt …

Château vid vägens slut är den första delen i serien Romantiska äventyr i Värmland. Del två kommer ut i maj 2024 och del tre i oktober 2024.

***

JESSICA ERIKSSON har en doktorsexamen i nordiska språk med språkhistorisk inriktning från Uppsala universitet och arbetar vid Karlstads universitet.

STEFAN HOLM har vunnit OS-guld i höjdhopp, På spåret två gånger och är en uppskattad föreläsare. Jessica och Stefan är förlovade och bosatta i Karlstad.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone