Jump to content
Cover for Ishjärtat
Isbn: 978-87-2713-184-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: December 2023
Narrator: Julia Falck
Length: 7 hours 24 minutes

Audiobook

Ishjärtat

Efter att ha tillbringat uppväxten i en sjukhussäng är April fast besluten att bevisa för sig själv och andra att hon är kapabel att klara nya utmaningar.

Tillsammans med barndomsvännen Elin hoppar hon på en ettårig utbildning i friluftsturism på Fjällstugans folkhögskola. Men när hon anländer till de rustika timmerstugorna i den svenska vildmarken inser hon att det inte kommer bli lika problemfritt som hon hoppats.

Den första personen hon får kontakt med på internatet visar sig vara samma unga man som krossade Elins hjärta för två år sedan. Vännen varnar April för Julians förrädiska charm och uppmanar henne att hålla sig långt ifrån honom, vilket blir omöjligt när deras lärare i överlevnad utser dem till samarbetspartners.

April tvingas brottas både med tankar på vem hon kan lita på och hur hon ska bli en del av gemenskapen på Fjällstugan, något som verkar gå lätt för alla utom henne. I slutändan hamnar hon i ett läge där kärlek, vänskap och mod står på spel …

Hanna Christenson är en svensk författare och översättare från Stockholmsområdet. Hennes mål är att skriva böcker som får läsaren att somna med ett leende på läpparna.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone