Jump to content
The library informs: Alla digitala lån görs nu på https://biblio.app/library
Cover for Chockvågor
Isbn: 978-99-7964-445-3
Publisher: Jentas IS
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2024

E-book

Chockvågor

1856 förliser ett brittisk skepp på väg till en fångkoloni i Australien. Bland de överlevande finns Betsy Fletcher och Jess Dorsett. De sköljs iland på enslig tropisk ö där de hittar enorma diamanttillgångar och grundar en mäktig dynasti.

Ett och ett halvt sekel senare blir en av deras ättlingar, Maeve Fletcher, strandsatt på en ö i Antarktis.

Dirk Pitt, som är ute på en expedition o området för att hitta orsaken till den gåtfulla pest som sprider sig bland delfiner och sälar, finner Maeve och räddar henne från en säker död.

När Pitt senare lyckas avslöja varför djuren dör, upptäcker hann att Maeves far, Arthur Dorsett, och hennes två systrar är de skyldiga genom den ultraljudsteknik de använder för sin diamantutvinning. Pitt inser att det är han och ingen annan som måste hindra den mäktiga familjen från att fortsätta sin ödesdigra gruvdrift och avvärja den katastrof som kan drabba såväl människor som djurliv.

Tillsammans med Maeve och sin gamle vän Al Giordino kastar sig Pitt ut på hisnade äventyr längs Kanadas västkust och över Stilla havet mot en slutlig uppgörelse med Dorsett själv. En konfrontation där Pitt får betala ett högt pris ...Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone