Jump to content
The library informs: Alla digitala lån görs nu på https://biblio.app/library
Cover for Vintergraven
Isbn: 978-91-8094-147-1
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: March 2024
Narrator: Magnus Roosmann
Length: 11 hours 55 minutes

Audiobook

Vintergraven

Ny fristående thriller av författaren till Lewis-trilogin och Enzo-serien

»Vintergraven är ruskigt spännande från första sidan och kombinerar skickligt en klassisk mordgåta med ett ständigt närvarande klimatkaos.« Maria Näslund, Göteborgs-Posten

»Vintergraven är en riktigt otäck fullpoängare.« Bibbloagneta


Året är 2051. Stora delar av jordens yta ligger under vatten och människor tvingas lämna storstadsregionerna för att bosätta sig på landet.
Mannen i isen var grävande journalist och verkar ha varit något stort på spåren – frågan är vad, och vem som ville tysta honom. Men polisutredningen är bara början. Det strömavbrott som effektivt kapar Brodies kontakt med omvärlden, hans egen trasiga familjehistoria och den lilla byns brutala hemligheter visar sig snart vara en livsfarlig kombination.
I översättning av Åsa Brolin.

PETER MAY [f. 1951] är en flerfaldigt prisbelönt skotsk romanförfattare, bosatt i Frankrike, vars böcker sålt i över 12 miljoner exemplar världen över. Hans Lewis-trilogi om Edinburgh-polisen Fin Macleod har hyllats av kritikerna både internationellt och i Sverige, och har vunnit en rad priser. Vintergraven är hans nya fristående thriller, där klimathotet har blivit verklighet och är lika skrämmande som själva mordgåtan.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone